fbpx

Hae timpuriksi

Kylätimpureilla riittää töitä sen verran, että aina välillä täytyy palkata yksi jos toinenkin käsipari lisää niitä toteuttamaan. Haluatko sinä tehdä omakotitaloja, joiden raamit saavat muotonsa asujiensa haaveista? Tsekkaapa tästä, mitä on avoinna:

Tarjolla maailman paras työpaikka timpureille (omalla mittarilla mitattuna)

Jos sulla on ammattiylpeyttä ja oikeasti halua rakentaa pientaloja, niin lähde oikeaksi kylätimpuriksi Pääkaupunkiseudulle tai Jyväskylään.
Lue lisää

Sisustuskirvesmies

Etsimme joukkoomme kokoaikaista sisustuskirvesmiestä toteuttamaan asiakkaidemme unelmia kohteiden sisäpinnoilla. Kourassa pitäisi pysyä niin pakkelilasta, laattaleikkuri kuin vasarakin, koska päivääsi sisältyvät mm. tapetoinnit ja maalaukset, laatoitukset, paneloinnit sekä kiinteiden kalusteiden asentaminen. Työhön tarvitset kokemusta alan hommista, visuaalista silmää yksityiskohdille, ammattilaisen varmuutta sekä asiakaspalvelijan ihmisläheistä otetta.
Lue lisää

Eikö mitään ole juuri nyt tarjolla? Vai eikö vain natsannut juuri sun ammattitaitoosi? Lähetä meille avoin hakemus – olemme aina kiinnostuneita tutustumaan näppäriin ja vauhdikkaisiin timpureihin!

Avoin Hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, jpg, png, docx, odt, odf, txt.

Ota yhteyttä

Janne Varila

050 599 3984
janne@kylatimpuri.fi

Lataa ideakirja

Ideakirja sisältää asiakkaidemme toiveiden mukaan rakennettuja koteja. Lataa, tutustu ja inspiroidu!

Lataa ideakirja